Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: اردیبهشت ماه سال جاری بود که در نیمه‌های شب زلزله شدیدی به بزرگی ۵.۵ ریشتر خراسان شمالی، به مرکزیت گرمه و جاجرم را لرزاند.

این زلزله که بیشتر در مناطق روستایی حس شد، در مجموع به بیش از هزار و ۳۰۰ واحد آسیب زد. از این تعداد حدود ۱۴۰ واحد فاقد شرایط لازم برای اسکان شناخته شدند و از این رو آغاز ساخت و بازسازی از این تعداد شروع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمرکز بر این ۱۴۳ واحد باعث شد اواخر آبان ماه این تعداد واحد مسکونی آماده بهره برداری و سکونت شود و به این ترتیب تا پیش از آغاز فصل سرما دیگر هیچ خانواده زلزله زده‌ای در چادر ساکن نبود.

در همین راستا طی هفته بسیج نیز بسیجیان آستین بالا زده و تعدادی دیگر از واحدهای آسیب دیده را بازسازی کردند.

مهدی الهی راد، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بجنورد در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: ۸۰ جهادگر در روستاهای پیش دره، قرجه رباط و عمارت بخش شوقان از توابع شهرستان جاجرم مستقر شدند و ۶۰ واحد مسکونی زلزله زده را بازسازی کردند.

وی افزود: حفر چاه، لایروبی قنوات، ساخت استخر و حمام عمومی و و بازسازی دیوارهای ترک خورده از عمده فعالیت جوانان و نوجوانان بسیجی در قالب گروه‌های جهادی در مناطق زلزله زده بود.

وضعیت فعلی مناطق زلزله زده

علی محمدی، مدیرکل بنیاد مسکن خراسان شمالی نیز در این خصوص در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تا هفته گذشته در مجموع ۸۷۶ فقره پرونده کارشناسی شده تشکیل شده که ۷۴۰ مورد به بانک‌ها معرفی شده‌اند و ۷۰۴ مورد به مرحله عقد قرارداد رسیده است.

وی افزود: اکنون ۶۹۸ واحد جدید به مرحله پی کنی، ۵۸۶ واحد به مرحله اسکلت و ۳۱۵ واحد به مرحله دیوار چینی رسیده است.

محمدی گفت: ۴۴۶ متقاضی تسهیلات بند واو تبصره ۱۶ استانداری به بانک معرفی شده‌اند که ۲۹۸ مورد آن تاکنون به عقد قرارداد منجر شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان شمالی گفت: ۱۴۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض به ۴۱۵ نفر اهدا شده است.

وی افزود: در این مدت بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ تن سیمان رایگان اهدایی مقام معظم رهبری بین زلزله زدگان استان توزیع شده است.

محمدی گفت: برای سهولت کار همکاران ما در مناطق مستقر شدند تا از رفت و آمد مردم به شهر برای تشکیل پرونده جلوگیری به عمل بیاید.

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان شمالی گفت: برای متقاضیان کمیته امداد نیز تاکنون ۲۳۴ پرونده تشکیل شده که در مجموع ۱۶۵ مورد آن به مرحله اسکلت رسیده است.

با این تفاسیر هرچند اکنون خانواده‌ای بی سرپناه نیست اما همچنان برای حدود ۴۲۰ واحد آسیب دیده از زلزله پرونده‌ای تشکیل نشده است که بازپرداخت‌های بالای تسهیلات منازل می‌تواند از جمله علل این مسئله به شمار بیاید.

کد خبر 5379809

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری بازسازی مناطق زلزله زده بنیاد مسکن خراسان شمالی زلزله استانداری خراسان شمالی ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه بارش برف آمار کرونا شب یلدا گرگان کرمانشاه آتش سوزی قاسم سلیمانی بارش باران واکسن کرونا عکس استانها تبریز خراسان شمالی زلزله زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۸۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بزرگترین مزرعه رمز ارز در خراسان شمالی

فرمانده انتظامی فاروج از کشف ۴۷ دستگاه ماینر به ارزش ۱۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.  

به گزارش پایگاه خبری پلیس خراسان شمالی، سرهنگ علیرضا پوربه روز یکشنبه اظهار کرد: گزارشی مبنی بر نصب و استفاده دستگاه های ماینر در یک واحد تولیدی پرورش قارچ در یکی از روستاهای فاروج دریافت شد.

وی افزود: ماموران پلیس آگاهی با همکاری اداره اطلاعات سپاه و اداره برق پس از شناسایی محل نصب دستگاه های استخراج ارز دیجیتال به محل اعزام شدند.

فرمانده انتظامی فاروج ادامه داد: در بازرسی ماموران از این واحد تولیدی تعدادی تونل مشاهده شد که در داخل آن ۴۷ دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال فعال بود.

سرهنگ پوربه خاطرنشان کرد: در این رابطه یک نفر دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

ماینر، دستگاه تولیدکننده رمز ارز (نوعی دارایی دیجیتال) است که به صورت غیرمتمرکز تولید و نگهداری می‌شود و برای استخراج آنها باید محاسبات ریاضی پیچیده‌ای توسط رایانه به‌صورت مستمر انجام شود که مستلزم مصرف برق زیادی است.

متوسط انرژی مورد نیاز برای استخراج هر بیت‌کوین به عنوان اولین رمزارز ساخته شده، حدود ۳۰۰ مگاوات ساعت برآورد می‌شود که این انرژی به صورت متوسط معادل مصرف برق بیش از ۳۵ هزار واحد مسکونی در یک روز است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی
  • کشف بزرگترین مزرعه رمز ارز در خراسان شمالی
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه
  • زلزله ۴.۲ ریشتری تیتکانلو در خراسان شمالی را لرزاند
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • زلزله شدید خراسان شمالی را لرزاند
  • وقوع زلزله در این استان
  • زلزله ای با بزرگی ۴.۲ ریشتر خراسان شمالی را لرزاند